Számlabefizetés

  • Mobil és otthoni számláid a karbantartás ideje alatt is könnyedén befizetheted banki átutalással. A bankszámlaszámot megtalálod a számlalevélen. A megjegyzés rovatba ne felejtsd el feltüntetni azonosítód vagy ügyfélszámod!
    Mobil számláid nem csak banki átutalással, de ATM-en keresztül is befizetheted.

Egyenlegfeltöltés

  • Egyenleged feltöltheted ATM-en, illetve postákon, benzinkutakon és újságárusoknál kihelyezett POS terminálokon keresztül!

Feltöltőkártyás és havi díjas egyszeri kiegészítő opciók

Feltöltőkártyás kiegészítő opciók

Feltöltőkártyás egyszeri adatopciók

Válassz feltöltőkártyás egyszeri adatopcióinkból, majd küldd el a hozzá tartozó kódot SMS-ben (belföldi hálózatról díjmentesen) a 1270-es telefonszámra! Az aktiválás 48 órán belül megtörténik, melyről SMS-ben értesítünk. A megrendelés előtt ne felejtsd el ellenőrizni, hogy van-e elegendő egyenleged!

Érvényességi idő Ár SMS-kód
aktiváláshoz
SMS-kód
lemondáshoz
Belföldi és EU‑s
adatmennyiség
Egyszeri 1 GB 30 nap 1 290 Ft 1GBE X1GBE 1 GB belföldi és EU‑s
Egyszeri 1 GB 60 nap 1 490 Ft 1GB60 X1GB60 1 GB belföldi és EU‑s
Egyszeri 5 GB 30 nap 2 590 Ft 5GBE X5GBE 5 GB belföldi és EU‑s
Egyszeri 20 GB 30 nap 4 990 Ft 20GBE X20GBE 20 GB belföldi, amiből 15 GB belföldi és EU‑s adat
Egyszeri 100 GB 30 nap 6 990 Ft 100GBE X100GBE 100 GB belföldi, amiből 21 GB belföldi és EU‑s adat
Egyszeri 500 GB 30 nap 7 990 Ft 500GBE X500GBE 500 GB belföldi és további 24 GB belföldi és EU‑s adat

Feltöltőkártyás egyszeri beszédopciók

Válassz feltöltőkártyás egyszeri beszédopcióinkból, majd küldd el a hozzá tartozó kódot SMS-ben (belföldi hálózatról díjmentesen) a 1270-es telefonszámra! Az aktiválás 48 órán belül megtörténik, melyről SMS-ben értesítünk. A megrendelés előtt ne felejtsd el ellenőrizni, hogy van-e elegendő egyenleged!

Érvényességi idő Ár SMS-kód
aktiváláshoz
SMS-kód
lemondáshoz
3 nap korlátlan beszéd 3 nap 900 Ft UNL3 XUNL3
30 nap korlátlan beszéd 30 nap 4 990 Ft UNL30 XUNL30

Korlátlan beszélgetés normál díjas telefonszám hívása esetén, az aktiválás utáni érvényességi időn belül.

Előfizetéses kiegészítő opciók

Extra adatopciók

Az adatopciók választhatóak egyszeri vagy havonta automatikusan megújuló opcióban is.
A 300 MB, 1 GB és 5 GB egyszeri felhasználású plusz adat aktiválás után a számlázási ciklus végéig (maximum 30 napig), a korlátlan, egyszeri plusz adat pedig az aktiválás utáni 3. nap éjfélig használható fel, belföldön és az EU-ban. A 300 MB, 1 GB és 5 GB megújuló plusz adatopciók minden számlázási ciklusban aktiválásra kerülnek. Az adatopciók felhasználhatók Go Mini, Go Next, Go Net, Go Net+, Go Talk, Go Talk+, Go Light, Go Midi, Go Basic, Go Max, Go Super és RED Live tarifacsomagokhoz:
Ár
300 MB egyszeri/megújuló PluszAdat 690 Ft
1 GB egyszeri/megújuló PluszAdat 1 490 Ft
5 GB egyszeri/megújuló PluszAdat 3 490 Ft
Korlátlan 72 órás PluszAdat 2 590 Ft

További adatopcióink megrendeléséhez kérd kollégáink segítségét a belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon!

Extra roaming adatopciók

Ezzel a kiegészítő adatopcióval 5GB-tal növelheted a külföldön (az EU-n belül és kívül) felhasználható adatmennyiséget. Az extra adatforgalom nem osztható és az adott számlaciklus végéi használható fel. Utazás előtt tájékozódj az esetleges roaming díjakról. Elérhető RED Free+ és RED Infinity World+ tarifacsomaghoz.

Ár
5 GB Roaming adat 3990 Ft

Extra sebesség opciók

Ezzel a kiegészítő opcióval a jelenleg elérhető 10 Mbit/s le-és feltöltési sebesség helyett szuper sebességbe kapcsolhatsz. 5G lefedettségi területen 5G-képes készülékkel akár 1 Gbit/s letöltési sebességgel netezhetsz. A Gigaboost 24 óra RED Free+, Go Light, Go Midi, Go Super tarifacsomagokhoz használható fel. A Gigaboost 72 óra RED Free+ tarifacsomaghoz használható fel.

A Gigaboost opciók az aktiválás utáni 24 vagy 72 órán belül használható fel belföldön és az EU-ban. A Megújuló 5G hozzáférés minden számlázási ciklusban újraindul.

Havidíj
Gigaboost 24 óra 500 Ft
Gigaboost 72 óra 1 200 Ft
Megújuló 5G hozzáférés 1 600 Ft/hó

Havi díjas előfizetésekhez

Barangolj szabadon az EU-ban

A díjmentesen elérhető Vodafone EU Roaminggal itthoni hálózaton belüli perceidet vagy korlátlan hívásaidat az EU egész területén, valamint további hét országban ugyanúgy használhatod, mint itthon. Ráadásul gondtalanul netezhetsz a tarifacsomagodban meghatározott EU-s adatkereteddel!

A Vodafone EU roaming elérhető az EU országaiban, valamint az Egyesült Királyságban, Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban, Monacoban, és Törökországban a Vodafone partnerhálózatain.

Telefonálj és netezz a világ országaiban

A Vodafone egyedülálló Világ Napijegy roaming ajánlatával hazai percdíjakon indíthatsz hívást és küldhetsz SMS-t haza. Okoskészülékedet vagy a MultiNet csomaggal csatlakoztatott tabletedet is a tarifacsomagodban meghatározott roaming adatkerettel használhatod a Világ Napijegy országaiban! Minden napijegy az első forgalmazással (indított vagy fogadott hívás, küldött SMS, fel-vagy letöltött adatforgalom) megegyező napon érvényes, magyarországi idő szerint 24:00-ig.​

A Világ Napijegy szolgáltatás aktiválásához hívd a beföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámot

Világ Napijegy - Amerika: 1 990 Ft/nap
Világ Napijegy - Afrika: 1 990 Ft/nap
Világ Napijegy - K-Európa/Ázsia: 2 990 Ft/nap

A Vodafone EU roaming elérhető az EU országaiban, valamint az Egyesült Királyságban, Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban, Monacoban, és Törökországban a Vodafone partnerhálózatain.
customer-care-hi icon-help-hi info-circle